Поствай тук собствени произведения, записи, рисунки и всичко, което сте сътворили... за да го видим и чуем
Правила на форума
Престанете да:
- Пускате една и съща тема в няколко папки - това е спам; - Пускате дублиращи се по съдържание теми, па макар и с различни заглавия - особено дразнещ спам; - Пускате теми на маймуница; - Пускате теми, поставени изцяло с главни букви; - Пускате теми, в които се искат/дават личните данни накогото и да е било; - Пускате теми, с единствената цел да провокирате конфликти и да се заяждате с останалите; - Пускате теми, пълни с обиди, псувни, личностни квалификации и прочие; - Си разрешавате междуличностните конфликти в публичното пространство на форумите - има си ЛС за таз работа. Всичко това се отнася и за мненията. Не си правете труда да пишете в такива теми - те се трият.
Спазвайте рамките на добрия тон. Като забележите нередности, вместо да започвате скандали, докладвайте на модераторите - модераторите реагират при първа възможност.
ooo MarG като дойдеш пак тука ще те заведа в казармата да видиш.. там са по-лудите един фр даже се мъчи да ме рисува там не си приличм ама ... даже и аз имам малка намеса в един графит абе...ще видиш като ми дойш на гости
And no matter what you can't take that from me my range is as far as god eyes can seen...I’m amazing...